Ægte ferskvandsperler til unikke smykker

Du ser den smukke perlekæde din veninde bærer omkring halsen. Du spørger nysgerrigt hvor hun har købt den. Men hun har selv lavet den af perler fra ferskvand.

Ferskvandsperler er lavet på muslingefarme hvor de bliver dyrket i muslinger. Det er endda muligt at lave forskellige former og figurer ved at lægge et lille stykke muslingeskal inden i muslingen. Det lille stykke har den form du ønsker. Med tiden vokser der perlemor omkring figuren.

Du kan købe perlerne

Din perlekæde behøver ikke at bestå af plastikperler fra hobbyforretningen. Du kan finde flotte perler hos Amaida som har specialiseret sig i naturlige perler og materialer til dine smykker.

Der findes mange forskellige slags perler. Der er Miyuki seed beads, ædelstensperler, ferskvandsperler og facetslebne glasperler. De forskellige perler fås i mange størrelser og former. Lad fantasien løbe frit mens du laver din næste perlekæde.

Sæt perlerne på en stærk snor

Der er ikke svært at komme i gang med at lave sine egne perlekæder. Med tiden får du samlet forskellige redskaber og en stor samling af perler til dine designs.

For at komme i gang med din første perlekæde skal du have perler. Men du får også brug for en stærk snor. Mere har du egentlig ikke brug for. Med tiden opdager du at arbejdet er lidt lettere med en pincet eller tang.

Smykker for den øvede designer

Når du bliver dygtigere begynder du at lede efter nye materialer og kombinationer. Hvis du bruger en kæde i stedet for snor til dine kæder, så får du brug for et lille værktøjssæt. Du kan købe sæt som har alt det specialværktøj du får brug for.

Men uanset hvor ambitiøs du er med dine smykker, så er det let at gå i gang med. En verden af perler venter foran dig.