Afskærmning for et godt arbejdsmiljø

På en arbejdsplads, hvor der bliver svejset, kan det både være farligt og ubehageligt at være dem derstår ved siden af og arbejder. Hér kan et svejseforhæng være en ideel løsning på din arbejdsplads – såkan der blive afskærmet for bedre sikkerhed og for det ubehagelige og skarpe svejselys, som er farligtfor øjnene at kigge på.

Find dit svejseforhæng i vores store udvalg

Vi har en masse forskellige slags svejseforhæng, som kan være en mulighed for dig og din arbejdsplads. Ivores udvalg har vi blandt andet både mobile og stationære skærme, som kan fås i forskellige størrelserog farver. Der er rig mulighed for, at du kan finde præcis det svejseforhæng, som vil passe godt på dinarbejdsplads, og skabe større sikkerhed og mere velvære blandt dine medarbejdere.

Gå på opdagelse i vores produkter

Vores sortiment af svejseforhæng består blandt andet af produkter fra Gram og Geovent – toproducenter, som leverer svejseforhæng i høj kvalitet. Så kan du være sikker på at du får det du skalbruge. Har du brug for andre ting til din arbejdsplads end svejseforhæng, så kan vi også sagtens hjælpemed dét! I vores sortiment finder du blandt andet slangeruller, hjælperedskaber og svingbareemhætter.

Kontakt os for yderligere information

Lad os hjælpe dig med at finde præcis det svejseforhæng, som du har behov til indretningen på dinarbejdsplads. Vi hjælper dig desuden gerne med indkøb af andre produkter, som kan forbedrearbejdsmiljøet og indeklimaet på din arbejdsplads. Vi ved, hvor vigtigt det er at medarbejderne trives, ogvi er her for at hjælpe dig med at finde de bedste løsninger. Kontakt derfor vores dygtige medarbejdere idag, og se hvordan vi kan hjælpe dig med funktionelle løsninger på din arbejdsplads, så den bliver meresikker og får et bedre arbejdsmiljø.