Airtox Sikkerhedssko – det rette valg til beskyttelse af fødderne

Mange ansatte på byggepladser, i industrien, i køkkener og på lagre- eller pakke faciliteter lever livet farligt. De fleste typer af jobs, som foregår på disse lokationer – for eksempel som murer, tømrer, tagtækker eller anden håndværker, arbejdsmand, kok, køkkenassistent eller lagerarbejder kræver et vist minimum af sikkerhedsudstyr, før udførelsen af opgaverne kan foregå på forsvarlig vis. Det drejer sig om alt fra hjelme over arbejdshandsker og knæbeskyttere til sikkerhedssko.

Sidstnævnte er mere vigtigt, end man umiddelbart skulle tro. De fleste kan blive enige om, at det er vigtigt at beskytte hovedet på byggepladser mod nedfaldende objekter, og at medarbejdere, som håndterer tungt maskineri og motordrevne redskaber, bør beskytte hænderne med arbejdshandsker. Men hvor ofte overvejer man muligheden af, at man kan blive uarbejdsdygtig – enten i en periode eller permanent – hvis man er så uheldig at tabe noget tungt ned over sin fod, eller få den i klemme?

Beskyt fødderne med sikkerhedssko fra Airtox

Fødderne er lige så vigtige for, at en håndværker eller abrejdsmand på en byggeplads kan passe sit arbejde, som hænderne. Vi står trods alt på vore fødder hele dagen, og en knust fod betyder mange ugers sengeleje. Beskadigede fodknogler er noget af det mest vanskelige at have med at gøre – og en ødelagt fod kan føre til livslang invaliditet. Derfor bør du sørge for at være iført det rette sikkerhedsudstyr fra det øjeblik, du træder ind på byggepladsen eller i industrihallen. Og det er faktisk din arbejdsgivers ansvar at sørge for, at dette udstyr er til rådighed.

Hos Ølholm Safety kan du – eller din arbejdsgiver – købe sikkerhedssko til priser, som ikke vælter budgettet – og som under alle omstændigheder er billigere end en langtidssygemelding. Du finder blandt andet sikkerhedssko fra Airtox, som er et af de førende mærker i Skandinavien, når det kommer til sikkerhedssko af højeste standard. Se hele udvalget på olholm.dk