Bionedbrydelige hundeposer

Til dig der vil have luksus til dine dyr, er det nu muligt at få luksushundeposer. “Luksus” er måske ikke det helt rette ord, men i hvert fald kan du få hundeposer i høj kvalitet hos petlux.dk – og de er bionedbrydelige.

Hundeposer fra Earth Rated

Som hundeejer kommer du ikke udenom den sure pligt, det er at samle hundes efterladenskaber op, når I går tur. Det er nødvendigt både for andres menneskers skyld men også for miljøets. Hundeposer er altså svært uundværlige.

Når hunderposerne alligvel er en fast del af inventaret, hvorfor så ikke købe nogle, der er produceret med fokus på miljøet? Canadiske Earth Rated er kendt – og anerkendt – for sine bionedbrydelige hundeposer, der desuden er tykkere, større og tættere end de traditionelle poser fra supermarkedet. Og så passer de naturligvis til alle standardholdere til hundeposer.

Forskøn den sure pligt med en god duft

Pligten med at samle efterladenskaber op er sur, uanset hvordan du vender og drejer det. Men du kan gøre den en anelse mere fornøjelig ved at vælge Earth Rated’s hundeposer med duft. Lyder det skørt? Det er faktisk en dejlig detalje, hvis du er ude at motionere med hunden, og der ikke lige er en skraldespand i nærheden.

Kan du desuden ikke døje tanken om at skulle lukke posen op for at tilføje endnu en brun én af slagsen, så kan du desuden få en smart dispenser med i købet hos petlux.dk, så du nemt kan have flere poser med på turen.

Yderst tilfredse kunder

Er du ikke så vild med at handle fra webshops, du ikke kender? Så kan du roligt læne dig tilbage i stolen, for petlux.dk er én af dem, du kan stole på. Kundernes mange anmeldelser på Trustpilot vidner om en suveræn kundeservice, god håndtering af varerne og ikke mindst hurtig levering.