Catering til hverdag og fest

Hvis du skal holde en fest, kan det være en kæmpe fordel at bestille maden udefra. Hos Festmad.dk har de udsøgt udvalg af menuer, der passer til dagens fejring. Du kan både få en i forvejen sammensat menu, som deres receptionsmenu eller den lækre amerikanske brunch. Men hvis du gerne selv vil bestemme, hvad I skal have at spise på dagen, kan du selv sammensætte en menu. Og endnu lettere bliver det, hvis du vælger at få det bragt lige til døren.

Menuer til mærkedagene

Hvis du skal fejre en stor begivenhed, som en banedåb, et bryllup eller en konfirmation, følger der altid en helt masse kaos med. Det kan virke helt uoverskueligt, at skulle lave maden selv også. Du undgår unødig stress og jag, hvis du får et cateringfirma til at stå for det hele. Hvis den kommende konfirmand eller konfirmandinde ønsker at være med i beslutningerne om dagen, kan I lave jeres egen buffetmenu. Du med garanti finde den rette måltidssammensætning hos Festmad.dk, uanset hvilken særlig dag, der skal fejres.

Årstidsmenuer

Der er en masse højtider og festdage at fejre i foråret, hvor du med fordel kan vælge en fleksibel vælg-selv-buffet, en lille eller stor årstidsbuffet, en super deluxe manu eller en valgfri 1-4 retters. Du kan desuden få en kok med, der sørger for, at maden bliver holdt varm, præsentere menuen, anretter tallerknerne ved servering og fylder op ved buffet. Derudover har de også serveringsdamer, der kan lave alt fra borddækning og servering til kaffebrygning.

Kvalitet i højsæde

Brammers menuer står bag festmad.dk. Det blev startet af Heidi og Jeanne Brammer i 1996. Det er nu kun Jeanne, der står for firmaet. Hun har en stor passion for mad, der er lavet fra bunden med et strejf af kærlighed i hver komponent, og vægter kvalitet og dyrevelfærd rigtig højt. Hendes engangsservice er biologisk nedbrydeligt og brødet er hjemmelavet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *