Egtved strømper til dig, der elsker kvalitet

Hvis du er typen, som går op i at have kvalitetstøj, som holder år efter år, og som både føles behageligt og ser knaldgodt ud, så er Egtved strømper sagen for dig. De populære og flotte Egtved strømper findes i mange forskellige slags og hos Mens-wear.dk kan du med garanti finde et par, som opfylder alle dine ønsker.

Kvalitet for en god pris

Når man skal ud at købe strømper er det sjældent, man kun skal have ét par med hjem. Det ved vi hos Mens-wear.dk, så derfor kan du få Egtved strømper i pakkedeals til gode priser. Vi sælger dem oftest i pakker af tre til en konkurrencedygtig pris, så du kan spare penge og samtidig være sikker på, at du har kvalitet smøget om fødderne. I vores sortiment finder du alt fra lysegrå, marineblå, mørkegrå, og de klassiske sorte sokker.

Populært og anerkendt mærke

Egtved er et populært og anerkendt mærke i Danmark, som er kendt for at anvende holdbare og slidstærke materialer. De strømper du finder i vores sortiment er blandt andet lavet af lækre materialer såsom bomuld, uld eller bambus. Fordelene ved strømper lavet af bambus materiale, er at stoffet er åndbart og altså lader huden trække vejret. I vores sortiment finder ud også strømper med og uden elastik alt efter hvad dit behov er.

Lad os hjælpe dig

Hvis du har spørgsmål eller andre henvendelser til vores produkter, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi har et dygtigt team, som står klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis det, du leder efter. Tag et kig i vores store sortiment af herretøj allerede i dag og find lige præcis det tøj, som du kan blive glad for i lang tid fremover.