Find din hundetrimmer hos Thordal.dk

Du ved det. Din hund ved det. Den almindelige køkkensaks er ganske enkelt ikke tilstrækkelig, når pelsen er blevet for lang. Der skal en god hundetrimmer til at klare jobbet. Heldigvis er der hjælp at hente hos Thordal.dk. Hos virksomheden finder du et bredt udvalg af professionelt klippeudstyr til din firbenede ven, som kun fortjener det bedste. Hos Thordal leverer de både til privat og erhverv, og de har dermed med garanti også en løsning til dig.

På hjemmesiden finder du et bredt udvalg af klippemaskiner, sakse, føntørrer og anden form for pleje til pelsen. Alt i sortimentet er nøje udvalgt fra en række gode og kendte brands, som sikrer produkter af solid og god kvalitet. Af brands kan blandt andet nævnes Andis, Heininger og Oster klippemaskiner.

Hvad end du køber en hundetrimmer til erhverv- eller privatbrug, er et godt tip, at du vælger en trimmer, hvor du kan skifte skær og afstandskomme. Det sikrer dig nemlig fleksibilitet samt styrke og vækstbalance, som specielt er en fordel, hvis du trimmer flere dyr ad gangen. Er du i tvivl om, hvilket skær der egner sig bedst til netop din hund, findes der en guide på Thordal.dk. Guiden finder du ved at klikke dig ind på ”Hvilke skær til min hund”, hvor de forskellige racer dukker op med vejledning til de skær, der bedst egner sig til hundens mave, poter, hoved eller andet.

Herudover kan du også hos virksomheden, som har lokation i Randers, få repareret din trimmer, hvis den går i stykker. Og med Thordals 32 år lange erfaring med at reparere, er din trimmer garanteret at være i gode hænder. For reparation af hundetrimmere er ikke noget, man bare kan klare derhjemme. Det kræver elektromekanikeruddannelsen, som de har hos Thordal. Reparation kan ske af følgende mærker: Oster, Stewart, Aesculap, Andis, Heiniger, Liscop og Hauptner.

Er der for mange spændende hundetrimmere vælge i mellem til, at du kan beslutte dig for den rigtige? Så husk, at du til enhver tid kan ringe og få råd og vejledning hos Thordals kundeservice på 86421333 eller skrive til dem på lars@thordal.dk. Telefonerne er åbne fra 8 til 16 alle hverdage, mens henvendelser på mail bliver besvaret indenfor 24 timer i hverdagen. Thordal er en e-mærket netbutik, som sikrer dig adgang til e-mærket gratis, når du handler hos dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *