Giv din scene et kosmetisk løft med flotte nye scenetæpper

Scenetæpper er en essentiel del af enhver indendørs scene. Hos teatre, koncertsale og kulturinstitutioner har man brug for scenen for at løfte begivenheden – både fysisk og stemningsmæssigt. Men udsmykningen af scenen er mindst lige så vigtig.

Scenetæpper er blevet brugt i flere hundrede år, og stammer fra et behov for at skjule kulisser og aktiviteter på og bag scenen. De fleste har oplevet hvordan scenetæpper i teaterstykker trækkes for i tide og utide, og når det få sekunder senere igen trækkes fra, afsløres et helt nyt set-up.

Derudover har scenetæppet den helt centrale symbolske funktion at meddele, hvornår en forestilling går i gang, og hvornår den slutter. Med andre ord hvornår publikum skal tie stille, og hvornår de skal klappe! Scenetæppet er altså både praktisk og vigtigt for den rette stemning.

Skab den rette stemning med et imponerende scenetæppe

Når du investerer i nye scenetæpper, bør du overveje dit valg grundigt. Scenetæpper er store stykker stof som kan være omfattende at sætte op, og derfor er det træls at købe forkert.

Først og fremmest er det vigtigt at overveje formålet. Scenetæpper fås i forskellige kvaliteter og tykkelser, og det har betydning for hvor meget lyd og lys, de eksempelvis kan absorbere. Har du brug for et scenetæppe, der kan mørklægge scenen, bør du derfor vælge et tykt, mørkt tæppe.

Har du brug for et scenetæppe, hvorigennem man kan spille skyggespil, vil et tyndere og lysere tæppe være mere praktisk.

Uanset hvilket formål, du har, kan du finde et tekstil, der passer. Der er et væld af farver og kvaliteter til rådighed, og du kan selvfølgelig få dem leveret i specialmål, der passer lige præcis til din scene.

At skifte scenetæppet er en nem og overskuelig måde at forny din scene og blive klar til næste sæsons forventningsfulde publikummer!