Køb alt i glasfiber hos HF Industri & Marine

Glasfiber består af ekstremt tynde glastråde, som samles i bunder, som bliver til tykkere tråde. Det er et let materiale, som samtidigt er utrolig stærkt og slidstærkt. Det er et billigt materiale og egner sig især godt til elementer i swimmingpools, sportsudstyr eller biler for at nævne nogle få. Leder du efter glasfiber til dit næste projekt, så bestil det fra HF Industri & Marine og vær sikker på at modtage glasfiber i høj kvalitet.

Forskellige typer glasfiber

I vores sortiment finder du alle typer af glasfiberdug og måtter, som for eksempel biaxal, triaxal, quadrixal eller vævet glasfiberdug. Du finder også undirectional glasfibermåtter eller de normale CSM/Hugget måtte. Søger du stærkere materialer, kan du også finde kulfiber produkter inde på vores hjemmeside. Søger du derimod værktøj til at male eller beskære, så finder du det også her hos os.

Gode råd og vejledning

Hos HF Industri & Marine har vi mere end 25 års erfaring, hvilket betyder, at du er i rigtig trygge hænder hos os. Vi sørger for en hurtig levering, og en gratis levering, hvis du bestiller for mere end 1000 kroner. Det er vigtigt for os at have gode relationer til vores kunder og levere produkter i den højeste kvalitet, så du kan trygt bestille glasfiber eller kulfiber produkter hos os. Hvis du har brug for råd og vejledning, lige meget om du er privat eller erhvervskunde, så er du altid velkommen til at kontakte os enten per telefon eller mail. Vi har en stor viden omkring vores produkter og står klar til at hjælpe dig godt i gang med dit næste projekt.