Lyst til at blive personlig træner?

Lige nu er efterspørgslen på personlig trænere større end den har været længe, det har noget at gøre med, at kunderne har fået flere penge imellem hænderne, og der generelt er kommet et større fokus på sundhed og dermed også et større ønske og behov for at blive vejledt professionelt i sin træning.

Hos blivpt.dk kan du finde uddannelser fra landets førende udbydere inden for personlig træner området, netop fordi det er nøjagtigt dette, de beskæftiger sig med. Du kan nu blive personlig træner for kun 695 kroner per måned. Derudover behøver du ikke nogen forudgående uddannelse – alt hvad du får brug, lærer du hos dem.

Spændende udvalg af uddannelser

  • Personlig træner: For dig som drømmer om at arbejde som personlig træner. Uddannelsen er sammensat af moduler (EREPS 3 og 4), som gør at du bliver klar til at tage fat i alt fra træning, til vejledning og centerleder.
  • Nutrition coach – kostvejleder: Her får du et kendskab til den spændende teori bag kostvejledningen samt hvordan kroppen fungere. Derudover lærer du at formidle den komplicerede teori til dine klienter.
  • Perceptioncoach: Denne uddannelse er for dig, der allerede er uddannet personlig træner eller kostvejeleder og ønsker at bygge videre på dine kompetencer. Du får herigennem kendskab til adfærd, vaner og reaktionsmønstre. En spændenede uddannelse, hvor du vi kunne regne med at lære noget om dig selv i forløbet.

Dine fremtidige karrieremuligheder

Med en uddannelse som personlig træner kan du efterfølgende få spændende og aktive jobs, eksempelvis i en fitnesskæde, i et hjemmecenter, som online trainer, centerejer eller personlig træner på deltid – der findes selvfølgelig et væld af andre muligheder og du kan altid få gratis vejledning hos Træner Akademiet. Som en start kan du læse mere om fordele og ulemper ved de jobs, som her er listet, inde på hjemmesiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *