Søger du en ergonomisk løftevogn til dæksler?

Kloakdæksler er tunge emner, som menneskekroppen ikke er egnet til at løfte, i hvert fald ikke hvis man er alene om arbejdet. Men med en manuel løftevogn kan én mand sagtens klare de fleste dæksler.

Den manuelle løfter er udformet som et ergonomisk værktøj på hjul, der er let at håndtere både under løft og standby. Vognen vejer bare 12 kg, og derfor bliver en arbejdsopgave der før krævede mange hænder, reduceret til et en-mands-job. Har du en en-mands-virksomhed, eller laver du ofte mindre anlægsarbejde, kan en manuel løftevogn være en god investering for dig.

Fordelene ved en manuel løftevogn

Vognen kan løfte dæksler på op til 125 kg på trods af sin egen lette vægt. Den er bygget sådan, at den hurtigt kan klappes sammen og sagtens kan være i de fleste varevogne, modsat større, elektriske og hydrauliske løftevogne.

De terrængående hjul sørger for at du kan tilgå de fleste ujævne overflader. Vognen kan ydermere løfte dæksler fra en dybde på 50 cm, hvilket giver stor fleksibilitet og gør den skånsom i forhold til arbejdsstillingen.

Hvis du har brug for et redskab, der kan betjenes af en enkelt mand, er en vogn som denne et godt valg. Den er ikke en større investering, så hvis du kun har brug for at løfte dæksler en gang i mellem er den smart at have stående.

Andre muligheder og mekaniske løftevogne

Skal du derimod ofte ud på arbejdsopgaver med flere og tungere dækselløft, kan det være en idé at kigge på en mekanisk løftevogne, der i længden vil skåne ryggen for det tunge løftearbejde. Men såfremt det ikke er tilfældet, kan en manuel løftevogn, som tilmed er nem at transportere og håndtere, anbefales til enkeltmandsarbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *