Specialmaskiner til specialarbejde

Når man arbejder med specielle opgaver kræver det ofte noget andet udstyr, det er bare ikke altid, at man kan finde maskiner, der passer lige nøjagtig til det job, som man gerne vil have udført. Det ved de hos Unimec, og derfor har de sat sig for at producere og levere specialmaskiner, der er lavet i samarbejde med jer som kunde, så I kan få en maskine, der opfylder lige præcist det behov I har.

Hos Unimec udvikler de nemlig selv specialmaskinerne til produktionsvirksomheder, og de leverer kundespecifikke løsninger til gode priser. De har et stort fokus på at holde omkostningerne på et lavt niveau, hvilket betyder, at de benytter standardkomponenter og –platforme i videst muligt omfang. Disse komponenter består blandt andet af deres egne aluminiumsprofiler, der giver et solidt byggemodul, der samtidig er meget fleksibelt, idet man kan sætte dem sammen på utallige måder. Det betyder også, at de kan levere specialmaskiner inden for både robotløsninger, testmaskiner, produktions- og håndteringsudstyr samt montageautomater.

Specialmaskiner og meget mere…

Udover de forskellige former for specialmaskiner forhandler de også forskellige profiler og profilsystemer:

  • Profilsystemer
  • Transportører
  • Rullebaner
  • Afskærmning
  • Manuelle produktionssystemer
  • Lineærføring
  • Standard aluprofiler og tilhørende komponenter

I vil altså kunne få dækket langt de fleste af jeres behov ind hos Unimec.

Service til dig og dine specialmaskiner

Unimec forhandler ikke kun de mange forskellige produkter og specialmaskiner, de er også underleverandører af spåntagende CNC-drejning og –fræsning i alle type materialer. Derudover tilbyder deres montageafdeling montering på deres egenproducerede specialmaskiner samt montering af deres profilsystemer og de kundespecifikke aluprofiler. Endvidere kan I selvfølgelig også altid kunne få udført service på jeres specialmaskiner. I bør altså ikke tøve med at kontakte dem med spørgsmål eller specifikke forespørgsel – det gælder både før, under og efter handlen.