Tølløse efterskole er et minde for livet

Tølløse Efterskole er en velholdt, moderne og smuk skole, der huser 140 elever i 9. og 10. klasse.

Skolen er beliggende i et stort, grønt område, som danner en dejlig ramme om de mange bygninger der udgør uddannelsesstedet. Dog handler efterskolelivet om meget mere end blot uddannelse; det handler om samarbejde, venskab og ikke mindst fællesskab. Alt dette finder du på Tølløse Efterskole der, ud over at udbyde deres tre linjer musik, sport og dans og teater, også er dit nye hjem i løbet af skoleåret. Her er plads og rummelighed til alle. Med det sagt, er det også vigtigt for Tølløse Efterskole at alle elever er ligevægtige medlemmer af fællesskabet og forstår deres fælles ansvar og den rolle den enkelte elev spiller, for at gøre skolen til et rart sted at være.

Ved skolestart deles eleverne ud på værelser, der typisk er dobbelte. Dog er der også mulighed for enkelt- eller helt op til træmandsværelser.

Livet på skolen er sat sammen af en lang række aktiviteter der udføres i samarbejde mellem lærere og elever.

Skolen er præget af en fri kristen grundholdning med fundament i Baptistkirken i Danmark, hvilket

betyder at du vil møde lærere med værdier og holdninger til livet og mennesker.

Tølløse Efterskole lægger vægt på, at skolen er et sted med frihed til at udfordre og afprøve sig selv og sine holdninger, samt at eleverne får mulighed for at udvikle sig og samtidig blive fagligt dygtig.

Lærerstablen består af dygtige og fagligt kompetente undervisere, der med stort engagement står for den faglige portion af efterskolelivet i de moderne klasseværelser, der alle er udstyret med trådløst netværk og smartboards. Skolen er beliggende tæt ved jernbanen og med gode tog- og busforbindelser til København og resten af Sjælland.