Vælg specialiserede rengøringsmidler og opnå skinnende resultater

Er du en del af et professionelt rengøringsteam, hvis vigtigste mål er at levere perfekte resultater for jeres kunder, hver eneste dag? Hvis ja, så ved du at erfaring, engagement og øje for detalje hos personalet er nogle af de vigtigste forudsætninger for at kunne skabe gode resultater. Men en ligeså vigtig forudsætning er at have det rette udstyr og midler til at kunne udføre rengøringsarbejdet optimalt.

Et rengøringsmiddel bør ikke udelukkende opfattes som et universelt middel. Som professionel bør du være bevidst om det store udvalg af rengøringsmidler på markedet, som er specialiserede til særlige områder, hvor rengøringen kræver noget særligt. I private hjem og til lettere rengøringsopgaver kan man naturligvis komme langt med en gang universalrengøringsmiddel, men taler vi professionel rengøring, skal der ofte mere til. Specialiserede rengøringsmidler letter arbejdet for rengøringspersonalet, og gør det nemmere for jer at leve op til kundens forventninger om et skinnende rent resultat.

Fire områder hvor specialiserede rengøringsmidler er nødvendige

Der findes et utal af specialiserede rengøringsmidler på markedet, og derfor finder du herunder en guide til fire områder, hvor specialiserede rengøringsmidler er særligt vigtige at anvende, for at opnå et godt resultat.

  1. Ved kalkaflejringer på badeværelser eller andre steder, hvor der findes overflader som ofte er i kontakt med vand, er det nødvendigt med rengøringsmidler, som er udviklet til at opløse og fjerne kalk. De indeholder ofte en stærk syre, som effektivt opløser kalken.
  2. Steder som køkkener, lægeklinikker og hospitaler kræver ikke blot rengøring, men også desinfektion. Der er ikke nogen garanti for at almindeligt rengøringsmiddel, dræber alle bakterier, og derfor er det nødvendigt med desinfektionsmidler til disse områder.
  3. Der kan desuden være udendørs rengøringsopgaver, som kræver særligt udviklede rengøringsmidler. Der findes blandt andet midler, som er specialiseret til at fjerne henholdsvis harpiks og graffiti, så også disse ellers umulige opgaver kan løses.
  4. Sidste vigtige område, der kræver mere end blot universalrengøring, er bekæmpelse af lugtgener fra eksempelvis afløb og toiletter. Denne type problemer løses bedst ved hjælp af særligt udviklede rengøringsmidler, som både fjerner kilden til den dårlige lugt, og samtidig spreder en frisk duft i rummet.

Er det vigtigt for dig at passe på miljøet og den planet vi lever på, kan du med fordel vælge rengøringsmidler med svanemærket. Nogle forhandlere, som eksempelvis Nowas.dk, har på deres hjemmeside en separat kategori med svanemærkede produkter, så det er nemt for dig at tage et miljøvenligt valg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *