Vælg udendørsløsninger af europæisk kvalitet fra Renson

Leder du efter en skræddersyet, stilren overdækningsløsning af høj, europæisk kvalitet? Så bør du overveje det belgiske firma Renson. Renson fremstiller flotte overdækningsløsninger af enhver størrelse, så de kan helt sikkert også fremstille en løsning til din smag – hvad enten det er til privat eller erhvervsbrug.

Rensons markiser og overdækningsløsninger er lokalt produceret i Belgien. Derfor er du sikret en høj, europæisk standard, og et produkt, som vil være dig til glæde i mange år fremover. Skulle der være det mindste problem, har du 10 års garanti på dit produkt.

Hvilken løsning, du skal vælge, afhænger helt af dine behov og det område, der skal overdækkes. En markise kan være en god løsning til mindre områder såsom altaner og små terrasser, hvor du ønsker muligheden for at skærme for vind og vejr.

Større områder og terrasser kan overdækkes med en permanent konstruktion, hvor der kan monteres tag af forskellig art. Gennemsigtigt eller frosted plexiglas skærmer for regn, men lukker masser af lys ind. Lameller kan til enhver tid roteres og altså enten skærme eller lukke lys ind. Du kan også vælge en dug af den type, der anvendes på markiser – denne er både vandtæt og lysbrydende.

Overdækning til alle typer udendørsområder

Hvad enten du har et mindre hjørne, som du ønsker at bruge mere, eller gerne vil holde konfirmation for hele familien på den store terrasse, uden at få et nervøst sammenbrud over vejrudsigten, findes der en løsning for dig.

Det er altid en udfordring at få brugt sine udeområder nok. Selvom man har have, altan eller terrasse, kan vejret sætte en effektiv stopper for festen. Tag kampen op mod vejret og få mere ud af dine udeområder med en overdækningsløsning fra Renson.