Arion hundefoder – det bedste til din hund

Hunden er menneskets bedste ven og det er der flere gode grunde til. De er kærlige, loyale og sjove. De er hyggelige at have i hjemmet og de gør hverdagen bedre for både voksne og børn. Men udover de følelsesmæssige fordele er der også en reel sundhedsmæssig fordel ved at have hund i hjemmet. Flere studier viser nemlig, at mennesker der har hund lever længere, end dem der ikke har. Det kan blandt andet hænge sammen med, at hunde forbedrer vores mentale tilstand fordi de giver os ubetinget kærlighed, selskab og gode grin, men rent lavpraktisk kan det også hænge sammen med, at man som hundeejer får bevæget sig mere. Uanset hvad elsker vi vores hunde, så lad os passe så godt på dem, som vi kan.

At passe godt på sin hund indebærer mange forskellige ting, men et af de vigtigste punkter er, at holde øje med, hvad den får at spise. Det er derfor afgørende, at vælge et godt og næringsrigt foder. Der findes utrolig mange mærker på markedet, så det kan være svært at overskue for forbrugeren. En god tommelfingerregel er dog, at kigge ekstra godt på ingredienslisten. Ingredienserne skal gerne være så naturlige og rene som muligt, og helst ikke omfatte glutenholdige kornsorter. 

Arion hundefoder er et super mærke, som opfylder alle krav i forhold til næring. Arion hundefoder fås til forskellige størrelser hund og i forskellige smagsvarianter. Alle er de dog udviklet med henblik på, at sikre en optimal udvikling og vedligeholdelse af muskler, led og knogler. Hos Simbasfoder.dk forhandles blandt andet varianter med laks og ris, kylling og ris, samt varianter til hunde med særlige behov – eksempelvis allergikere eller steriliserede hunde. Har du en meget aktiv hund, kan du med fordel prøve Arion Adult Active, som er fremstillet med henblik på at opretholde hundens muskelmasse.