Sundhed er mere end bare at løbe en tur i ny og næ

Det kan være svært at holde den sunde linje igennem hele ugen, mange af os falder let i de sukkerholdige snacks og forsøger så at gøre op for dem i weekenden med en løbetur. Det er ikke en god definition af sundhed, men hvordan kommer man ud af den dårlige vane? En måde I kan gøre en forskel på, er ved at sørge for en økologisk frugtordning til arbejdspladsen. Med sådan en ordning får I nemlig 100% ren økologisk og lækker frugt leveret direkte til kontoret, mødelokalet eller virksomheden. Det er således let at tage det sunde valg, når det hele tiden er tilgængeligt. I vil opleve at I og jeres medarbejdere vil få en fornyet energi og motivation.

Jeres helt egen økologiske frugtordning

Når I skal bestemme jer for hvilken økologisk frugtordning, I ønsker, så kan I vælge mellem flere forskellige versioner og størrelser: Der er de fine flettede frugtkurve med enten 25, 30, 40 eller 55 stykker frugt. Eller frugtkasserne til det store personalerum med enten 40, 60, 75 eller 100 stykker frugt. Skulle I have et ønske om et specifikt antal frugter, så kan I også sagtens sammensætte jeres helt egen frugtkurv – helt uden at det koster jer noget ekstra.

I kan desuden også vælge at tilføje økologiske frugtsnacks fra det store udvalg af spiseklare frugt og grønt, vindruer og lækre nødder til jeres ordning, så I får endnu mere variation og flere spændende smagsoplevelser.

Frugtkurven.dk har deres eget pakkeri, hvor de pakker alt den dejlige frugt og leverer direkte ud til jer – uanset hvilken ugedag I ønsker at få jeres frugt. Kontakt dem med jeres ønsker til en økologisk frugtordning og oplev hvor nemt det er at tage det sunde valg.