Stort udvalg af bådudstyr på Havhokeren.dk

Uanset hvilken type bådudstyr, du søger, kan du med garanti finde det på Havhokeren.dk. Vi har samlet et bredt sortiment af udstyr til dig og din båd, som både byder på ankre og fortøjning, elartikler og belysning, udstyr til kabys og dæk, klargøring og maling, metalvarer, navigation og kort, fagbøger, pumper og varmeudstyr, redningsveste, sejlertøj, skibsure og vejrstationer. Hvis din båd trænger til en opfriskning, er du dermed kommet til det rette sted. Du kan finde alt til at gøre din båd sejlklar i vores webshop, som har åbent 24 timer i døgnet, så du kan handle bådudstyr, når det passer dig.

Husk sikkerheden ombord på din båd

Enhver båd med sikkerheden i top har de tre vigtigste former for bådudstyr ombord: Redningsveste, sikkerhedsliner og -seler. Når man befinder sig på en båd, skal der altid være redningsveste tilgængelige. Siden 1992 har det være lovpligtigt at have det samme antal redningsveste som bådpassagerer ombord, og det gælder for alle både i Danmark. Selvom sejlads overvejende er fredfyldt, kan man aldrig vide, hvad man støder på af eksempelvis uvejr, og vi opfordrer derfor alle til at huske redningsvesten – hver gang. Hvis du skulle være så uheldig at støde på kraftig vind og blæst, fungerer vores sikkerhedsliner og -seler som en ekstra sikkerhed. Sikkerhedslinerne monteres på dæksbåndet, som løber langs dækket, og sikkerhedsselerne monteres uden på redningsvestene, hvor de forbindes med den anden ende af sikkerhedslinerne. På den måde bliver du bedst muligt beskyttet mod at falde over bord. Vores udvalg af bådudstyr byder naturligvis på redningsveste, sikkerhedsseler og -liner til både børn og voksne i flere forskellige størrelser og materialer.

Havhokeren.dk er din ekspert i bådudstyr

Hos Havhokeren.dk har vi mere end 35 års erfaring med handel af bådudstyr. Det gør os i dag til eksperter inden for feltet, og vi deler med glæde ud af vores viden. Vi har en 700 kvadratmeter stor fritidsbutik på Nordre Havnevej 9 i Gilleleje, som holder åbent alle ugens dage, og her står vi altid klar med personlig rådgivning. Har du ikke mulighed for at kigge forbi, kan du selvfølgelig altid købe dit nye bådudstyr i vores webshop. Hvis du køber bådudstyr for mere end 500 kroner i webshoppen, betaler vi for fragten, og du kan gratis returnere dine varer inden for 30 dage, hvis du mod forventning ikke er tilfreds.